تا اینکه در اوایل ۱۳۳۰ یکی از دوستانش در محل کار حاضر نمی شود پس از حضور از او سوال می کند کجا بودی؟ دوستش می گوید نظام (منظور شهربانی آن زمان) استخدامی دارد.
مرحوم شهسوار روز بعد خودش به محل استخدام شهربانی مراجعه می کند، اما یک سانت کوتاهی قد دارد ۱۶۹ در حالی که باید حداقل قد ۱۷۰ باشد دکتر معاینه کننده توصیه می کند بارفیکس کار کند و سه ماه دیگر مراجعه نماید. مرحوم سه ماه در چند نوبت بارفیکس کار میکند و بعد از سه ماه مجددا برای تست استخدامی مراجعه میکند ،قدش از ۱۷۰ هم کمی بلندتر شده (منظور خودش همیشه میگفت وقتی تاثیر ورزش را دیدم که چگونه باعث کشیده شدن مفاصل، عضلات و غیره شده به شدت علاقه مند ورزش شد، البته که از لحاظ قوای بدنی هم ژنتیک قوی بوده) خلاصه در سال ۱۳۳۰ وارد نیروی شهربانی شد.
در سال ۱۳۳۴ انتقال میگیرد برای سبزوار و برای گرفتن درجه، مدرک کلاس نهم خود را نیز میگیرد ،در همین حین ابتدا وبتدریج با سایر دوستان و همکاران خود به ورزش زورخانه ای علاقه مند شده واین ورزش را ادامه می دهند و....
اینها مربوط به دهه ی ۴۰ و اوایل دهه ۵۰ میباشد ،لازم به یاد آوریست در همین اثنا ،به ورزش های دیگری خودش شخصا علاقمند بود ،مانند،شنا ، کشتی و وزن برداری ،تا اینکه در سال ۵۵ تا ۵۷ قسمتی از باشگاه (شهید حقانی) را به دلیل علاقه مندی و پیگیری حس شخصی با همراهی اداره ی تربیت بدنی تبدیل به اولین باشگاه بدنسازی میکند.
مرحوم با عشق اصیل ورزشی بدون داشتن کوچکترین چشم داشتی اعم از مادی ،و پولی ،تنها برای اعتلای ورزش و علاقه مندی جوانان به ورزش و دوری آنان از فساد و اعتیاد از جان تا آخرین روزهای عمر خود را وقف این مهم نمود ،لاز بذکر است مدتی رئیس فدراسیون بدنسازی و وزنه برداری بود ( در مقطعی از آن زمان هر دو زیر نظر یک ریاست اداره میشد ) مرحوم بار ها به عنوان داور ،در سطح استان به شهرهای مختلف دعوت میشد ،یا به عنوان سرپرست گروه ورزشی اعزامی برای مسابقات ،ودر مجامع ورزشی آن زمان کاملا شناخته شده و مورد احترام بود ،ایشان در سن ۸۷ سالگی به شهادت همه ی شاگردانش که هم اکنون سرپرست باشگاه بدنسازی هستند و سایر ورزشکاران میانسال در حال حاضر و خودم ،( محمد شهسوار فرزندش )، حرکت شنا با تخته را ،دویست بار انجام میداد ،و حرکت پارالر نیز ،تا پنچاه ،دفعه رفت برگشت انجام میداد ،(منظور اثر ورزش بعد از عمری بر سلامت قوای جسمی ،)که بسیار تعجب آور است زنده یاد در همه حال به فکر باشگاه بدنسازی بود ،ونگذاشت چراغش با همه ی سختی ها و مخالفت ها خاموش شود ،و صدها ورزشکار و انسان متعهد ،تربیت کرد ،که هنوز که هنوز است نامش را به بزرگی یاد میکنند ،وتمام سرپرستان نسل اول موسسان باشگاههای بدنسازی شهر سبزوار از شاگردان ایشان بودند ،ایشان در سال ۱۳۸۱ آسمانی شد ،یادش گرامی و راهش مستدام باد.
انتهای پیام/د